Obertes les inscripcions a l’Estiu Solidari 2020

  1. Proide
  2. General
  3. Obertes les inscripcions a l’Estiu Solidari 2020

Ja estan obertes les inscripcions a l’Estiu Solidari 2020 de Proide.L´Estiu Solidari és un programa de la Fundació PROIDE que inicia en el mes de gener i finalitza a l’octubre, i que té en els mesos de juliol, agost o setembre -i durant un mes sencer-, el seu moment àlgid. En aquest temps de l’estiu el voluntariat, format en grups, participa directament en un projecte de cooperació internacional per realitzar projectes d’infraestructura, suport educatiu i contacte amb les comunitats, als països on PROIDE treballa. La coneixença de la realitat social mitjançant diferents visites, sessions específiques i el compartir quotidià, permet descobrir tot el moviment del Sud que treballa per al canvi social en aliança amb entitats com la nostra.

A l’apartat de voluntariat de la nostra pàgina web trobareu tota la informació sobre el programa i un enllaç on us podeu inscriure fins al dia 31 de gener. per a participar a l’estiu solidari és imprescindible que participeu a les sessions formatives prèvies, les dates de l’edició d’aquest any les troabreu a la següent infografia.

Menú