Proide participa a la Fira Tornacanviada 2020

  1. Proide
  2. General
  3. Proide participa a la Fira Tornacanviada 2020

Aquest dissabte al matí va tenir lloc la VII Fira Tornacanviada d’entitats de voluntariat internacional. Un any més, des de Proide, hi hem participat presentant el nostre Estiu Solidari. Enguany, es va realitzar primer la xerrada “Viatges solidaris a Instagram? ?: Com explicar el món de manera responsable”, impartida per la periodista Sònia Calvó. A la Fira hi van participar més de 120 persones, trobareu més informació a aquest dossier de Lafede.cat.

A l’estant de Proide hi havia voluntàries d’altres anys que van poder explicar el funcionament de l’Estiu Solidari de Proide i la seva experiència.

Trobareu més informació de l’Estiu Solidari en aquest enllaç de la nostra web.

 

Menú