Les escoles de La Salle fan possible el concert Cors Solidaris

  1. Proide
  2. General
  3. Les escoles de La Salle fan possible el concert Cors Solidaris

Un any més, i coincidint amb el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP) els cors de La Salle han participat en el concert ‘Cors Solidaris. Per un món d’oportunitats’, organitzat per La Salle Solidària.

Com cada any, la cita ha tingut lloc al teatre de La Salle Bonanova i els beneficis obtinguts es destinaran als projectes de segona oportunitat que desenvolupen la Fundació Proide i la Fundació Comtal.

Enguany els cors que han participat han estat: La Salle Montcada, Barceloneta, Sant Celoni, Bonanova, Gràcia, Horta, Congrés i Premià. Un concert en què els diferents grups han mostrat la seva qualitat musical i han fet vibrar al públic.

Menú