Campanya de samarretes pel 8M!

  1. Proide
  2. General
  3. Campanya de samarretes pel 8M!

Des de Proide aquest any estem treballant l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 5, igualtat de gènere, i com no podia ser d’una altre manera la samarreta 2020 ha estat relacionada amb aquest objectiu. Així que vam preparar una venda anticipada de samarretes i bosses per totes i tots aquells que la volguessin tenir pel diumenge dia 8, el Dia Internacional de les Dones.

Vam preparar alguns punts de venda (La Salle Gràcia i La Salle Comtal) que ens van ajudar a que poguessin arribar a tothom. Un cop passada la diada podem afirmar l’èxit de vendes de samarretes i de bosses que hem pogut lluir durant tot el cap de setmana. Hem venut unes 150 samarretes i unes 100 bosses, i tot gràcies a vosaltres, a la vostra dedicació i aportació. 

Si us heu quedat sense la vostra no us preocupeu, poseu-vos en contacte amb l’escola més propera perquè en farem més. Que ningú es quedi sense!

Menú