La reconstrucció dels centres educatius de Beirut avança gràcies als donatius

  1. Proide
  2. General
  3. La reconstrucció dels centres educatius de Beirut avança gràcies als donatius

Després d’un mes de l’explosió al port de Beirut, ja s’han pogut iniciar la reconstrucció d’una de les escoles més afectades per la seva proximitat al port, el Collège Sacré Coeur-Frères Gemmayzé.

 Gràcies a les donacions recaptades durant el mes d’agost, han pogut començar amb la reconstrucció de  les finestres i algunes parets de la comunitat de Germans, la llar d’infants, l’escola primària.

 Encara queda molta feina per fer; com l’escola secundària,  reparar les cobertes o tornar a dotar de material tots aquests equipaments. A mesura que vagin avançant els mesos i es pugui anar recaptant més diners, també s’aniran reconstruint les altres dues escoles afectades, Collège Notre Dame y la École Saint Vincent de Paul.

Tots els donatius recaptats aniran directament als responsables del projecte Fratelli per poder atendre als serveis socioeducatius i les infraestructures afectades. Hi podeu participar i fer un donatiu a través del següent link.

https://www.proyde.org/index.php/inicio-menu/noticias-2/78-cooperacion-emergencias/1587-apoyo-de-emergencia-por-la-explosion-de-impacto-masivo-en-beirut?jjj=1599547637485

 #LaSalleForBeirut

Menú