Educar en igualtat per prevenir la violència de gènere

  1. Proide
  2. General
  3. Educar en igualtat per prevenir la violència de gènere

Proide treballa a Perú junt amb TARPUSUNCHIS des del 2002. Amb ells hem portat a terme diversos projectes d’educació, de salut, de l’escletxa digital, de la prevenció de la violència de gènere…

En aquests moments, el projecte al qual PROIDE hi dona més suport és en “Educar en igualtat per prevenir la violència de gènere i l’embaràs adolescent”. Aquest projecte no va voler quedar aturat amb l’arribada de la pandèmia i el confinament. Per aquest motiu, TARPUSUNCHIS va adaptar el projecte a la situació i va seguir donant suport i formació als infants i adolescents, a les seves famílies i als docents.

Pel que fa als docents, els hi han preparat tot un seguit de petites formacions a partir de webinars per tal de compartir i aprendre d’alguns aspectes en concret.

L’últim d’aquests webinars “Educació inclusiva en el context de la Covid-19” ha estat impartit per un mestre i tutor de la SIEI de La Salle Comtal, Manel Chao.
Va ser una hora on es van poder compartir experiències i coneixements, i on sobretot vam aprendre i ens vam apropar una mica més a les diferents realitats.

Menú