Ha arribat l’esperat Concert Solidari que celebrem cada any conjuntament amb Fundació Comtal. Enguany proposem aplegar-nos en un format nou i diferent. Presentem una mostra a través dInstagram (@lasallecatalunya), on amb l’esperit de l’etiqueta #LASALLEBATEC,  bategarem junts través de la música i la solidaritat.
Proposem a tots els lasal·lians i lasal·lianes de La Salle Catalunya (escoles, comunitats, grups)  que pengeu a #LASALLEBATEC la GRAVACIÓ D’UNA CANÇÓ (ens la podeu enviar també a pastoral@lasalle.cat per fer-ne més difusió), en el format que vulgueu (solista, duet, cor, banda…), d’uns TRES MINUTS aproximadament (per garantir la seva visualització) que ens ajudi a sentir-nos ben units, en fraternitat  i que promogui el lema: JUNTS BATEGUEM MÉS FORT.
Al llarg dels cinc dies, visualitzarem les cançons,  coneixerem diferents testimonis, projectes i posarem rostre a la tasca de Fundació PROIDE i Fundació COMTAL. Convidarem a participar en un sorteig solidari: cada persona que faci una aportació a (https://www.migranodearena.org/reto/junts-bateguem-m-s-fort-) podrà participar-hi, amb tantes opcions com aportacions hagi fet.  Hi haurà un premi!
Totes les aportacions aniran destinades a LA SALLE SOLIDÀRIA, per impulsar tota la tasca que en aquest curs tant difícil, estan duent a terme tant Fundació PROIDE com Fundació COMTAL.
Podeu fer aportacions a MI GRANO DE ARENA fins al 7 de juny.

Esperem la vostra participació! I que soni la música i la solidaritat.

Menú