Des de la Fundació Proide i la Fundació Comtal us presentem, un any més, la Campanya de Nadal, amb dos models de Postal Solidària  i una proposta de lot de Nadal, de comerç just amb productes d’Alternativa 3 i una capsa de galetes fetes pels i les joves de Fundació Comtal. Els beneficis de la campanya es destinaran a donar oportunitats de futur a infants i joves en situació vulnerable de Barcelona, Guatemala, Perú, Madagascar, Togo i Líban.

                                                                           

També oferim tres lots de Nadal de comerç just amb productes d’Alternativa3 i galetes de la Fundació Comtal. Els lots ofereixen cafè, cacau, te, xocolata.

Si aquest Nadal vols regalar solidaritat demana la teva postal i lot solidari amb nosaltres! https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=y_w8_cDPcUKqD9PZubf9gSwv5-dHhH9DvAQLe1FOo1BUMDBTTzFVWjVYVDZaU1pDRkFCNTYzRlczNy4u

       

Menú