Diumenge 20 es va celebrar la cursa de la MARINATRAIL!! Primer de tot, felicitats a tots els corredors i corredores, que van ser un total de 178 i van poder sumar kilòmetres per Madagascar. Enhorabona a les guanyadores de la cursa de 12 km, Cristina, Tamara i Mercè, i de 21 km, Roser, Isabel i Angela. També als guanyadors de la cursa de 12 k, Pablo, Sergio i James, i de 21 km, Uri, Adrià i Victor.  

Va ser una jornada d’esforç i superació, però també una jornada de solidaritat amb les nenes d’Antananarivo, perquè puguin tenir accés a una educació de qualitat i a un àpat diari així com perquè puguin viure un procés d’apoderament femení.  

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES, corredors, organitzadors, voluntaris, la Traca i la Salle Premià per haver-ho fet possible un any més. Esperem veure-us l’any vinent amb les mateixes ganes i il·lusió.

 

Menú