Parlem amb Lidia Carreras!

  1. Proide
  2. General
  3. Parlem amb Lidia Carreras!

Aquest mes Parlem amb la Lidia Carreras, voluntària de PROIDE!

  1. Quin és el teu vincle amb Proide? 

Actualment, segueixo en contacte amb Proide per donar un cop de mà quan és necessari: formacions, dia de socialització, concert solidari…El voluntariat no finalitza en el vol de tornada sinó que la tasca important  es realitza quan has tornat del viatge.  

2. Com vas conèixer Proide? 

A la meva escola quan era nena. Recordo les campanyes i especialment el voluntariat que van realitzar alguns caps del CAU, ens van fer viure la seva experiència molt de prop. 

3. Has visitat algun dels projectes on col·laborem? Quin? 

Sí, he tingut la gran sort de viatjar al projecte de Guatemala. Van ser tres setmanes de descoberta total del projecte, el país, la gent, la cultura, el menjar…. Una experiència increïble!  

4. Que t’ha aportat Proide al llarg d’aquests anys? 

Ser voluntària de Proide durant tots aquests anys m’ha aportat un gran coneixement de tots els projectes de l’entitat. Tinc la sensació d’haver participat en projectes on no he estat com Perú o Madagascar gràcies a les experiències viscudes per altres voluntaris i voluntaries. He pogut conèixer a moltes persones amb ganes de canviar el món i de transformar-se a elles mateixes donant el millor de si als altres.  

5. Què és per a tu Proide? 

Proide és un lloc on aprendre, crèixer, madurar i ser feliç per fer feliç. També és sinònim d’amistat única amb les persones que vaig realitzar el meu voluntariat.  

6. Si Proide fos una cançó quina seria? 

Madre Tierra de Chayanne, va ser una de les cançons de Guatemala i va acabant sent la meva cançó de boda!
 

Oye, abre tus ojos,mira hacia arriba, ¡disfruta las cosas buenas que tiene la vida! 

 

Menú